Tyypit lattialämmitysjärjestelmiin

Jos olet etsinyt uusia ja parempia tapoja lämmitys kotiisi, lattialämmitys on kustannustehokas sekä energiatehokas ratkaisu lämmetä kotiinne. Se on keskuslämmitys, joka saavutetaan toivottava tila sisälle kotiisi talvella. Se on suosituin tyypit lämmitysjärjestelmien parempana monet kodin omistajat järjestelmää tehokkaasti tarjoaa jopa lämpöviihtyvyys kotonasi. Jos olet ollut aikoo siirtyä nykyaikaisen lämmitysjärjestelmä, varmista, että olet pyytää neuvoja asiantuntijoilta, jotka ovat osaksi valmistus ja asennus laadukkaita lattialämmityksen.

Tyypit lämmitysjärjestelmät

Kaksi perustyyppiä lämmitysjärjestelmien ovat sähkö lattialämmitys heatingsystems ja veden lattialämmitysjärjestelmien. Tyyppi Lämmitysjärjestelmän valitset riippuu onko uusi rakenteilla rakentaa tai asentaa omaan jo kodin.

A. vesikertoiset: käytetään lämmintä vettä keskeisellä paikalla lämmitysjärjestelmä. Vesi pumpataan putkien kautta, jotka on aseteltu lattian alle.

B. Sähkölämmitys: käyttää kaapelit liitetty termostaatti ja pääasialliset virtalähde. Kaapelit on kiinnitetty itseliimautuva mesh matot, jotka ovat levinneet ja liimattu lattiaan.

Top 6 syytä valita Lattialämmitys

Monet arkkitehdit ehdottaa asiakkailleen sisällyttää laadukas lämmitysjärjestelmän osaksi kodin suunnitelma, ei vain keinona taistella pakkasessa talvella, mutta myös monista muista syistä.

Kuusi parasta miksi olet liian pitäisi valita nykyaikaisen lattialämmitys ovat: -

1. Se on yksi parhaista kodin päivityksiä.

2. Älykäs päätös sisällyttää uuteen kotiin suunnitelman

3. Se lisää jällee

Jatka lukemista »

Tehokkuus lattialämmitys

Lattialämmitys on eräänlainen keskuslämmitys joka käyttää lämpösäteily sisätiloissa ilmanvaihtojärjestelmä, eikä paineilmaa lämmitysjärjestelmien joka perustuu konvektio. Lämpö voidaan tuottaa sähkökaapeleita tai kiertävän lämpimän veden alla tai floor.underfloor lämmitykseen voidaan käyttää betoni-ja puulattiat, kaikenlaisten lattianpäällyste (esim. luonnonkivi, kaakeli, puu, vinyyli, ja matto), ja maanpinnan tasolla tai yläkerrassa. Valinta lattia viimeistely vaatii huolellista harkintaa, koska muutokset lattian viimeistely saattaa vaikuttaa suorituskykyyn.

Vastuskuumennus on kiistatta parempi kuin konvektion menetelmiä, koska lämmin, kelluva ilma nousee tuhlailevasti kattoon in konvektio-lämmitetty huonetta, lämpeneminen ylävartaloon (usein epämukavuutta, erityisesti päätä) jättäen alavartalon jäähdytin.

Sen sijaan, lattialämmitys lämmittää alaosan sekä huoneen ja kehon koska kun lämmintä ilmaa vangit päässä säteilevä lattian pintaan, se menettää noin kahteen asteeseen kahden metrin korkeudella lattiasta. Tämä luojana tunne luonnollista lämpöä, koska raajojen tulisi mieluiten olla lämpimämpi kuin pää.

Lattialämmitys on näkymätön ylhäältä ja ei käytä arvokasta seinätilaa ruma lämmityslaitteet. Eräässä mielessä, koko lattia on jäähdytin, vaikkakin, koska sen pinta-ala, sitä ei tarvitse saavuttaa korkeat lämpötilat höyryn jäähdytin. Se on erityistä etua julkisissa tiloissa, joissa altistuu kuumia tai teräviä pintoja voi olla vaarallista ja ruma.

Pääasiassa, lattialämmitys järjestelmät ovat kahteen ryhmään:

1. Kuuma vesi järjestelmät

Kuumassa-vesi-järjestel

Jatka lukemista »

Lattialämmitys vs säännöllisesti lämmitys

Many residences across the globe have accepted the electrical underfloor heating system. Largely responsible for their worldwide recognition is the broad bracket of benefits that accompany this contemporary heater. If you are debating whether to install under ground heaters in your dwelling or new dwelling creating, it is time you acquaint on your own with all the expanding popularity of below floor heaters that constitute considered one of essentially the most well-liked property additions currently.Floor heating systems is often a smarter selection for just about any property owner who wants to have lower power charges.

Frequently referred to as a "green-friendly" household addition, underneath floor heaters are able of decreasing your energy payments by approximately 40%. Because the under ground heater requires less energy to heat a given level of room, the costs are reduce. In addition, the procedure of radiant heating versus old fashioned duct strategies is usually a superior use of warm air, given that standard heating procedures usually drop heat by duct leaks.An under ground heater employs the radiant heating technique to warm the room. The pipes that are working under the flooring technique warm the flooring materials which includes wood, carpet, tile, stone and concrete, therefore warming the whole place.

The heat rises from your floor for the leading in the ceiling. When compared to the standard heating procedure, wherein the air ducts shoot warm air from vents, under flooring heaters start by heating the air in close proximity to flooring and soon rise towards the ceiling air.It can be normally observed that in situation of standard heaters, although the area is warm, the flooring is generally

Jatka lukemista »

Edut lattialämmitys

Elätkö kylmä ja kolea alueella? Haluatko rentouttavan tilan, jossa on normaali huonelämpötila? On erinomainen lämmitysjärjestelmä tänään, joka on nimeltään lattialämmitys. Tämä lämmitysjärjestelmä käyttää säteilylämmöltä avulla PEX putki tai sähkö säteilevä Lattialämmityksen. Se käyttää keskuslämmitys järjestelmän, jolla sisäilmaston hallintaan. Tämä on tärkeää aloilla, jotka kokevat kausi ääripään talven. Ulottuu takaisin historiaan,

Alaska asukasta käyttää kivi kuuluvat urat tehdä tulta ja käyttää savun kotinsa lämmitykseen, jotka sitten haudattu kerroksissa niiden asuntojen. Kuuma savu lämmittää lattiat ja sitten säteilee heidän oleskelutilat. Nämä kehittynyt hyvin nykyaikainen järjestelmä. Nyt, tässä on joitakin syitä, miksi se on tulossa yhä suositumpi. Saatat ajatella, että tämä on erittäin kallista päivitystä, onko se uusi koti tai remontoinnista, mutta olet väärässä, lattialämmitys on erittäin kustannustehokas. Varsinkin kun se käyttää yhtenäinen lämmitysjärjestelmä teidän lattia jättämättä kylmässä, voit laskea termostaatin vähentäen sähkön. Nyt voit nauttia lämpimät lattiat jalat myös hyvin kylmällä säällä.

Lisäksi, laskemalla lämpötilaa kattilan pidentää järjestelmän. Lattialämmitys järjestelmän käytön putkia, jotka ovat piilossa aluslattiat joten ei putkia tai muita laitteita nähdään sisälle taloon. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä muita järjestelyjä huonekalujen, koska se ei lämmitä niitä. Tämä on myös hienoa, koska siinä ei tehdä melua, joka ärsyttää toisin kuin muut lämmitys menetelmiä. Joten kannalta taiteellisuus kodissasi, ei tule ongelmaa, koska kaikki

Jatka lukemista »

Sähköinen lattialämmitys Vs Veden Lattialämmitys

attialämmitys järjestelmät käyttävät lämmön johtuminen ohjata sisälämpötilan. Nämä järjestelmät toimivat kaikenlaisille lattioille, kuten betoni-ja puulattiat. Lattialämmitys antaa tunteen luonnollista lämpöä lämmittämällä kävely pinta kotinne. On olemassa erilaisia ​​järjestelmiä, kuten lämmin vesi lattialämmitykseen ja sähköinen lattialämmitys järjestelmissä.

Veden lattialämmitysjärjestelmiin

Nämä järjestelmät käsittävät lämmintä vettä kierrätetään läpi metalli-putkia, jotka on aseteltu lattian alapuolella. Nämä vesi lattialämmitys järjestelmät käyttävät vettä lämmitetään Keski patterit ja lähettää sen käyttämällä Thermo juoksuttaa koko säädettyihin alueella.

Sähköinen lattialämmitys järjestelmät

Sähköjärjestelmät yksinkertaisesti käyttää mattoja, kaapeleita tai keloja, jotka voidaan asentaa alla lattia tai tietyllä alueella tarjota yhtenäinen lämpöä.

Electric lattialämmitys vs. vesi lattialämmitys

Veden lattialämmitysjärjestelmiin ovat alttiita tukos koska ilmakuplia voi muodostua suuri paikkoja ja aiheuttaa tukoksia virtaavan lämpimän veden. Purge tämä vesi, pumppu tarvitaan joka auttaa vesi kiertää putkissa tarpeeksi nopeasti ei salli ilmakuplia kerätä yhdessä pisteessä. Tämä pumppu aktivoituu kun on tukos ja sammuu, kun kierto palautuu. Kanssa sähkölämmitys järjestelmät, lämpö levisi kaapeleita, mattoja tai kelat sijoitettu lattian alle joten ei hätää tukoksia.

Vesi lattialämmitys järjestelmät ovat kalliita asentaa, mutta voi rekisteröidä kasvua energiatehokkuuden kymmenen-neljäkymmentä prosenttia. Putket ovat elinikä sadan vuoden ajan.

Jatka lukemista »

Asentaminen lattialämmitys omassa keittiössä tai kylpyhuoneessa

Sinun keittiö ja kylpyhuone ovat yksi eniten käytetty huoneet talon. Ja koska nämä alueet kotiin usein veden ympäröimä, kestävämpi lattiamateriaalien tarvitaan pitämään kosteuden loitolla. Usein kääntää laatta pinnat, voi saada todella kylmä jalkojen alla talvikuukausina. Asentamalla lämmitetty tyyny välillä aluslattian ja laatta, voit hallita lämpötilaa lattia (ja koko huone) yksinkertaisella termostaatilla. Laske yleistä lämmityskustannuksia ja pitää lämmön missä tarvitset sitä eniten käyttää näitä yksinkertaisia ​​tekniikoita asentaa oman lattialämmitys.

Electric Systems

Tämä on yleisin muoto lattialämmitys-järjestelmiä. Lattialämmitys järjestelmät, kuten nämä ovat yksinkertaisia ​​asentaa ja voidaan helposti tehdä kaikki talousarvioon. Useimmat lattialämmitys näin voidaan asentaa alle lähes minkä tahansa lattia ja asennettu yli lähes minkäänlaista alustan. Yhteinen mallit ovat mesh lasikuitu mattoa upotettu sähkökaapelin. Mats tulevat rullina noin 3 "leveä ja niin kauan kuin haluat.

Aseta matot kohtisuorassa toisiaan maksimaalisen lämmitys kattavuutta. Kangas leikataan saksilla voidaan leikata mattojen pituuden. Erillisiä tyynyjä on kytketty toisiinsa sarjassa käyttäen itsetiivistyvä kytkin. Tyynyt on kiinnitetty substraattiin käyttämällä niittejä, liima-tai edellyttäen, kiinnittimet ja järjestelmä testataan sitten sähköisen jatkuvuuden ennen lattiamateriaalien lisätään. Kun lattia on valmis, termostaatti on kytketty järjestelmään ja se on valmis käytettäväksi.

Kääntöpuoli Tämäntyyppisten lattialämmitykseen on, että jos yksi osa lattialämmitys pad menee huonosti, niin loput tyynyt sar

Jatka lukemista »

Kuinka asentaa lattialämmitys

Lattialämmitys on lattialämmitys, joka käyttää lämmön johtuminen ja säteily lämmetä kotiisi. Monet ihmiset ovat epävarmoja, miten asentaa lattialämmitys.

Aloilla, jotka kokevat erittäin kylmän, tietäen miten asennetaan lattialämmitys säästää paljon rahaa verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin, kuten sähkö huonelämmittimille. Learning miten asentaa lattialämmitys ei ole kovin vaikeaa myöskään.

Lattialämmitys on asennettu alla lattialaudat jossa se säteilee lämpöä ylöspäin tilaan. Se voidaan asentaa mihin tahansa kodin huoneeseen, mutta on yleisimmin käytetty laattalattiat, jotka voivat tulla epämiellyttävän kylmä talvikuukausina.

Lattialämmitys järjestelmien säteilevät lämpöä muodossa infrapunavalon aaltoja, jotka kuljettavat energiaa niiden fotonit. Koska ne läpäise kiinteitä esineitä, ne jättävät jälkeensä tätä energiaa, luoden lämpöä. Lattialämmitys on siis ympäristöystävällisempi kuin muut lämmitysjärjestelmiin.

On olemassa kahdenlaisia ​​lattialämmitys, sähkö ja vesikiertoinen. Sekä tietää, miten asentaa lattialämmitys, sinun täytyy päättää, mikä järjestelmä sopii sinulle parhaiten.

Sähköinen lattialämmitys koostuu verkkoon johdot asennetaan lattian alle, jonka läpi sähkövirta kulkee kanssa lämpöä sitten siirretään ylöspäin aaltoja. Vesikiertoinen lattialämmitys koostuu putkista lattiaan rakennettava jonka kautta kuuma vesi kulkee. Tämä järjestelmä vaatii kattilan ja pumpun kuumentamaan ja kierrättää vettä.

Katsokaamme nyt tarkemmin miten asennetaan lattialämmitys.

Mittaa ala ja leikkaa materiaalin oikeaan pituuteen ennen li

Jatka lukemista »

Asentaminen lattialämmitys myydä kotisi

Vuonna jo kova kiinteistömarkkinoilla, se voi olla vaikeaa myydä kotiin, jos he ovat aivan kuten kaikki muutkin. Suuri huone lisäykset voi tehdä kotona "valkoinen elefantti" on naapuruston, kun taas pienet kotiin parannus hankkeita vain ei ole booli myydä kotiisi.

Siksi lattialämmitys on niin suuri. Se ei ole suuri investointi, se auttaa maksaa itsensä energiansäästöön ja ​​ sillä on taipumus olla vihreämpää puolella lämmityspolttoaineiden. Mikä parasta, voit tehdä sen itse ja säästää iso ja lisätä arvo kotiisi rikkomatta pankki.

Lämmin lanka tai muun elävän upotettu kupari elementeillä voi todellakin olla vaikea asentaa itse. Mutta joidenkin rohkeutta ja hieman tutkimuksen työtä, voit tehdä sen. Tutustu Lämmin Wire Asennusohje ja katso jos olet jopa tehtävään!

Matto tyyppi asennus on huomattavasti vähemmän monimutkaista järjestelmää joku voi tietää, miten asentaa kondenssivesiallas ja lattialaattojen, mutta ei miten asentaa lattialämmitys. Nämä järjestelmät ovat pohjimmiltaan suuri kumimatto aika paljon hardwires pistorasiaan. Suorita termostaatti ylös seinälle ja presto! Sinulla instant lattian lämpöä.

Nämä kaksi järjestelmää vaihdella erittäin kallista niin halpaa kuin he saavat. Ja maksat hinnan mitä saat.Monimutkaisempi Lämmin Wire piiri, kalliimpia he saavat. Sama pätee muovimatoista. Ne ovat halpoja ja helppoja asentaa, mutta olet vain tehdasasennukseen koot ja vähemmän lämpöä.

On muitakin vaihtoehtoja. Going vihreä aurinko vedenlämmitin ja lattialämmitys putket ja passiivisen lämpösäteilykertymän kotiin, voit todella pärjäät vihreät pisteet samalla alentaa lämmityskustannuksia valta

Jatka lukemista »

DIY Lattialämmitys

Lattialämmitys on paras tapa estää kylmän kävellä laatta tai puulattian viileä talvi aamu. Lattialämmitys voidaan helposti tehdä useimmat asunnon. Vain olla varovainen teet sen oikein, se voi päätyä tulossa painajainen.

Basic järjestelmät lattialämmitys yksinkertaisesti pidä suuria sähköhuovat. Nämä valtavat muovi matot ovat hieman paksumpia kuin pressun ja levittää yhtä helppoa. Se on niin yksinkertaista rullataan auki matto, kytkemällä se ja lisäämällä lattiaan. Nämä yksinkertaiset lattialämmitys lämmittimet ovat parhaiten DIYers, koska ne toimivat, jossa on suuri lukuisia lattiamateriaaleja ja voidaan helposti tehdä.

Lämpimän veden lattialämmitys lämmittimet vaativat vähän enemmän työtä ja taitoa asetettu asentamaan. Jos sinulla ei ole aavistustakaan miten LVI, niin se on luultavasti parasta jättää tämä menetelmä ammattilaisille. Nämä suuret tuuman putket on lisättävä aluslattian sitten kaadettiin kiinteiden betoniin tai muihin alustoihin ja osa-lattiat. Jos tässä vaiheessa ei ole tehty oikein voit todella menettää joitakin vakavia rahaa ja aikaa.

Lämpimän veden lattialämmitys lämmittimet vaativat myös ylimääräinen lämminvesivaraaja tai kattilan järjestelmä asennetaan ohjaamaan kuuman veden lämpö. Tämä voi aiheuttaa paljon ylimääräistä työtä ja rahaa sijoittaa. Nämä järjestelmät yleensä toimivat parhaiten asennetaan uuteen kotiin versus remontin takia kustannusten ja ylläpitoon.

Electric lattialämmitys tulee asentaa ammattilainen, jos et ole kiinnostunut sähköjohdot. Monet lattialämmitys vaativat suuria kuormia voidaan vetää virta paneelista. Asentaminen erillinen mukaisesti hyväksytyn kat

Jatka lukemista »

Asentaminen lattialämmitys

Asentaminen lattialämmitys järjestelmä on loistava tapa vähentää hiilijalanjälkeä-ja energiakuluja. Yhdessä luonnollisen lämmitys kautta Etelä-päin ikkunaa aurinko malleja, passiivinen lämmitys ja ohjelmoitava termostaatti, lattialämmitys voi säästää tonneittain rahaa vuosittain lämmityskustannuksia lopulta avulla voit saada takaisin asennuskustannukset suhteellisen lyhyessä ajassa.

Ala on lattialämmitys pitää ensin riisuttu alkuperäiseen underlayment. Betonilattialle tai korkea-asteen vaneria 5/8 "minimi lattia on asennettava ennen lattialämmityksen matto erän. Alueen tulisi olla puhdas ja roskia kuten liasta, pölystä ja altistuvat nauloja tai ruuveja päänsä joka voisi repiä hauras matto .

Hyvä laatu lattialämmitys sähkölämmitys matto tarvitaan. Kaksi viikkoa ennen työn alkua, tilata maton kokoista. Se saattaa kestää kauemmin merenkulun, niin saat mattoon ennen kuin aloitat, muuten voisit asua alttiina vaneri lattia hetkeksi.

Monet matot vaativat sähköliitännät vaikeasti johdotus suoraan katkaisijan ruutuun. Perusteet kytkennät voivat olla helposti ymmärrettäviä, mutta jos olet huolissaan sähkö kotiin parannus hankkeita, soita ammattilainen asentaa uuden piirin. Jos olet sähkö taju, se voidaan helposti tehdä sekä asentamalla ohjelmoitava termostaatti.

Kun johdot on suoritettu, ja sähköliitäntä voidaan tehdä. Testi matot sähkökytkennät ovat hyvä idea, mutta älä jätä sitä hyvin pitkään tai nosta termostaatin liikaa, se voi vahingoittaa lämmityselementin kanssa pinnoittamista.

Aseta matto keskellä lattiaa ja kiinnitä se paikoilleen käyttämällä valmistajan suosituksia. Jotkut matot vaativat sinkit

Jatka lukemista »

<< < 1 2 > >>